پخت غذا در ظروف آلومينيومي براي مدت طولاني براي بدن انسان مضر است. اين طرح تحقيقي با هدف بررسي ميزان يونهاي آزاد شده ناشي از پخت غذا و ظروف فلزي و غيرفلزي و تأثير آن بر مواد غذايي اجرا شد كه نتايج آن نشان داد در اثر پخت غذا در ظروف آلومينيومي، يونهايي آزاد و به غذا اضافه ميشوند كه موجب بروز بيماريهايي مانند آلزايمر، راشيتيسم و عوارضي همچون غش، كم خوني مفرط، كما و اختلال در هنگام راه رفتن، ميشود.
در اين تحقيق نتايج بررسي عناصر سنگين و سمي ناشي از فلزات ظروف آشپزخانه نشان داد هر چه مدت زمان پخت بيشتر شود ميزان يونهاي آزاد شده نيز افزايش مييابد و همچنين استفاده از اسيدهاي خوراكي در غذا مثل سركه، آبليمو، آبغوره در غذا موجب افزايش آزادشدن يونها ميشود. خانوادهها در صورت استفاده از ظروف آلومينيومي، از اين ظروف براي پخت غذاهايي كه زمان پخت كمتري نياز دارند استفاده كنند.
منبع : Iranmania.com
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر