غلامرضا ميري مدير عامل اتحاديه فروشندگان زعفران در گفت و گو به خبرنگار ايانا گفت: استاندارد زعفران 13 فاكتور دارد كه فقط يكي از آنها كه قانون رنگ افزودني است اجباري شده است. ميري ادامه داد: از آنجا كه واحدهاي بيكيفيت بستهبندي زعفران فراوان هستند. لازم است با اجباري كردن تمام استانداردهاي زعفران و شناسنامهدار شدن زعفران، توزيع زعفرانهاي با كيفيت در بازار افزايش پيدا كند. مدير عامل اتحاديه فروشندگان زعفران اضافه كرد: به منظور تدوين استاندارد زعفران جلساتي با اداره استاندارد برگزار شده كه اين موسسه موافقت نموده تا اتحاديه و صندوق توسعه تجارت زعفران اين استانداردها را تدوين بر اداره استاندارد اعلام كنند كه اگر اين طرح تصويب شود استاندارد زعفران تا سه ماه ديگر تدوين ميشود .
منبع : PARSIFA.COM
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر